מתכונים

פילה אמנון ממולא בסלרי נענע גרעיני חמנייה וגרדת לימון

מצרכים:פילה דג אמנון  ללא עור ללא עצמותחופן עלי סלרי4 עלי נענעכף גרעיני חמנייהגרדת לימון מרבע לימון1 שום פרוסמלח ופלפל גרוסמעט פפריקה מרוקאיתאופן הכנה :מערבבים את כל החומרים עם מעט שמן זית מניחים את המילוי על פני הדג ובעזרת מחצלת או נייר פרגמנט  מגלגלים אופים בתנור שחומם מראש  190 מעלותכ 8 עד 10 דקות 

למתכון המלא

דואט שיפוד פרגית וחציל ממולא בקר לצד בטטה אפויה

לפרגית:חצי נתח פרגית טרי ללא עור ללא עצמותמעט פפריקה מרוקאיתמעט סומקשום כתוש2 כפיות מיץ לימוןלחציל:חציל פרוס לאורךבשר טחון טרי1 בצל קצוץ2 שיני שום פרוסותכפית צ'ילי טרי חריף קצוץכפית טימין2 כפות פטרוזיליה קצוצהקורט פפריקה מרוקאיתקורט בהרטמלח פלפל גרוסלבטטה:שמן זית מלח פלפל גרוסאופן הכנהלתבל את הפרגית ולשפדלהכניס לתנור שמחומם מראש את פרוסות החציל שהברשנו מראש בשמן זית ומעט מלח עד הזהבהבמחבת לה

למתכון המלא

top

המתכונים שלנו

דואט שיפוד פרגית וחציל ממולא בקר לצד בטטה אפויה

לפרגית: חצי נתח פרגית טרי ללא עור ללא עצמות, מעט פפריקה מרוקאית, מעט סומק, שום כתוש, 2 כפיות מיץ לימון, לחציל: חציל פרוס לאורך, בשר טחון טרי, בצל קצוץ...

למתכונים שלנו לחצו כאן

דברו איתנו

קובי:
050-8355308
מיטל:
052-8704777
טלפקס:
077-8355308
אימייל:
meitalab@012.net.il